Valokuvauspalvelut

Korkealaatuisia valokuvia voidaan käyttää monipuolisesti markkinoinnissa: sähköisesti verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ja suurissa painotuotteissa. Valokuvat raikastavat verkkosivujen ilmettä välittäen informaatiota teistä yrityksenä. Meille on tärkeää, että kuvissa informatiivisuus ja tarinan kerronnallisuus välittyy niin, että kuvat vastaavat yrityksenne persoonallisuutta. Siksi painotamme tapaamisen tärkeyttä, jossa voimme tutustua yritykseenne paremmin kartoittaen samalla kuvatarpeenne.

Tarjoamme kaupallisesta valokuvauksesta aina yritys-, kiinteistö- ja muotovalokuviin. Käytössämme on studio, jossa otamme tuotevalokuvat ja potretit.

Ota yhteyttä

Varaamme ajan tapaamista varten, jossa kartoitamme kuvauksen tarpeet, ajankohdan ja hinnan.

Lähetämme tarjouspyynnön

Tulet vastaanottamaan tarjouspyyntömme ja kirjallisen sopimuksen, jossa mainitaan tekijänoikeudet. Kirjallisen sopimuksen sisältö käydään läpi etukäteen tapaamisessa.

Kuvaus, editointi ja kuvien jakaminen

Toteutamme kuvauksen sovittuna ajankohtana ja valmiit korkealaatuiset valokuvat välitetään latauslinkin kautta.

Tuotevalokuvaus

Onko nettikauppanne vielä vailla korkealaatuisia valokuvia? Ammattivalokuvaajamme Anna on tuotevalokuvauksen ammattilainen, joka on Alankomaissa valokuvannut mm. Heinekenille, Nestlelle, Unileverille, Beiersdorfille ja paikalliselle ruokakaupalle Jumbo Supermarktenille.

Valokuvausstudiossamme huolehdimme, että tuotteen materiaali ja värisävyt vastaavat todellista tuotetta. Kuvat ovat korkealaatuisia ja tyylikkäitä.

Jos sinulla on useampi tuote, varmistamme, että kuvat ovat yhtä selkeitä jotta nettikaupan ulkonäkö on siisti ja yhtenäinen.

Yrityskuvaus

Oli se sitten vain henkilöstökuvaus, kuvapankki tai molemmat – tämä järjestyy kyllä. Käydään yhdessä läpi millaisia kuvia tarvitsette ja sovitaan teille parhaiten sopiva kuvauspaketti!

Kiinteistökuvaus

Tehdashalli, toimisto tai toimiliike… Asianmukaisella laitteistolla kiinteistöjen kuvaus onnistuu luontevasti. Ilmakuvaus onnistuu myös!

Muotovalokuvaus

Tarvitsetko pikaisesti uutta LinkedIn profiilikuvaa tai mahdollisesti promokuvaa? Molemmat onnistuvat kätevästi joko studiossamme taikka miljöössä. Varmistetaan, että kuvissa luonnollisuus, raikkaus ja asiantuntevuutesi välittyvät!

FamilyCreatives - Sanvest muotokuvaus
Family Creatives - W1llou Agency muotokuva