Tarinamme

Family sai alkunsa oikeastaan jo vuonna 2016, kun Heidi perusti toiminimiyrityksen HR Graphicsin. Kaksi vuotta yritys pyöri yhden naisen voimin, kunnes Tuomas tuli taloon syksyllä 2018. Tiimi kasvoi jälleen syksyllä 2019, kun Hanna ja Anna tulivat mukaan.

Luova perheemme koostuu monipuolisista graafisen alan ja tietotekniikan osaajista; meitä yhdistävät samankaltaiset kiinnostuksen kohteet sekä töissä että vapaa-ajalla. Emme ole jämähtäneet vain yhteen osaamisalueeseen, vaan innostumme jatkuvasti kokeilemaan uutta ja sitä kautta kehitymme ammattilaisina.

Me olemme sarjakuvapiirtäjiä, kuvittajia, muusikoita, science fiction faneja, pelaajia, valokuvaajia, taiteilijoita… ja mitähän muuta?

HEIDI SÄNTTI

Toimitusjohtaja, yrityksen perustaja, graafinen suunnittelija

Heidi on tulevaisuuteen tiiraileva visionääri, kokenut graafikko ja yrityksen perustaja. Hän on ihmisläheinen, määrätietoinen ja aina kehittämässä uutta. Heidi on taustaltaan  medianomi (Amk) ja valmistunut vuonna 2011. Tällä hetkellä hän opiskelee maisterintutkintoa Jyväskylän yliopistossa pääaineenaan nykykulttuurin tutkimus. Työssään Heidin sytyttää mm. informaatiomuotoilu ja datan visualisointi ja yritysilmeen luominen eri kokoisille yrityksille logosta käyntikortteihin.

Heidi on ollut jo vuodesta 2010 aktiivinen Keski-Suomen sarjakuvaseurassa ja myös yhdistyksen hallituksen jäsen. Hän kuuluu myös maailman laajuiseen businessorganisaatioon BNI Globaliin, jossa paikallinen Jyväskyläläinen ryhmä kokoontuu viikoittain tukemaan toistensa liiketoimintaa. Hän on tällä hetkellä luottamustehtävässä ryhmän tiedottajana. Tutustu Jyväskylän Jysäyksen ryhmään ja tule vierailemaan ryhmässä!

heidi@familycreatives.fi


TUOMAS RUOTANEN

Mainosassistentti, animaattori

Tuomas on idearikas moniosaaja, taitava kuvittaja ja animaattori. Hän on rento, rauhallinen ja piristää työilmapiiriä (kuivalla) huumorillaan. Vapaa-aikanaan hän harrastaa musiikin tekemistä. Tuomas on valmistunut IT-tradenomiksi vuonna 2018.

tuomas@familycreatives.fi


ANNA RUOTANEN

Valokuvaaja, kuvataiteilija
Anna on vuonna 2013 valmistunut kuvataiteilija, joka koulutuksen jälkeen työskenteli valokuvaajana mallitoimistolle Helsingissä. Sieltä hän muutti Alankomaihin ja asui siellä yli viisi vuotta. Tänä aikana hän työskenteli tuotevalokuvaajana ja tiimin vetäjänä kansainvälisessä yrityksessä, jonka vastuulla olivat myös lifestyle- ja taidevalokuvat. Anna on rauhallinen moniosaaja, mutta samalla värikäs persoona, joka näkyy hänen työnjäljessään.
Voit käydä tutustumassa hänen valokuvausportfolioonsa osoitteessa www.annaruotanen.com ja kuvitusportfolioon www.behance.net/annaruotanen.