Tarinamme

Family sai alkunsa oikeastaan jo vuonna 2016, kun Heidi perusti toiminimiyrityksen HR Graphicsin. Kaksi vuotta yritys pyöri yhden naisen voimin, kunnes Tuomas tuli taloon syksyllä 2018. Tiimi kasvoi jälleen syksyllä 2019, kun Anna tuli mukaan.

Luova perheemme koostuu monipuolisista graafisen alan ja tietotekniikan osaajista; meitä yhdistävät samankaltaiset kiinnostuksen kohteet sekä töissä että vapaa-ajalla. Emme ole jämähtäneet vain yhteen osaamisalueeseen, vaan innostumme jatkuvasti kokeilemaan uutta ja sitä kautta kehitymme ammattilaisina.

Me olemme sarjakuvapiirtäjiä, kuvittajia, muusikoita, science fiction faneja, pelaajia, valokuvaajia, taiteilijoita… ja mitähän muuta?

heidi3

HEIDI SÄNTTI

Toimitusjohtaja, yrityksen perustaja, graafinen suunnittelija

Heidi on tulevaisuuteen tiiraileva visionääri, kokenut graafikko ja yrityksen perustaja. Hän on ihmisläheinen, määrätietoinen ja aina kehittämässä uutta. Heidi on taustaltaan  medianomi (Amk) ja valmistunut vuonna 2011. Tällä hetkellä hän opiskelee maisterintutkintoa Jyväskylän yliopistossa pääaineenaan nykykulttuurin tutkimus. Työssään Heidin sytyttää mm. informaatiomuotoilu ja datan visualisointi, sekä yritysilmeen luominen eri kokoisille yrityksille logosta käyntikortteihin.

Heidi on ollut jo vuodesta 2010 aktiivinen Keski-Suomen sarjakuvaseurassa ja toimii myös yhdistyksen hallituksen jäsenenä. Hän kuuluu myös maailmanlaajuiseen liike-elämän suositteluorganisaatioon BNI Globaliin, jossa paikallinen Jyväskyläläinen ryhmä kokoontuu viikoittain tukemaan toistensa liiketoimintaa. Heidi on tällä hetkellä luottamustehtävässä ryhmän tiedottajana. Tutustu Jyväskylän Jysäyksen ryhmään ja tule vierailemaan ryhmässä!

heidi@familycreatives.fi

tuomas3

TUOMAS RUOTANEN

Mainosassistentti, animaattori

Tuomas on idearikas moniosaaja, taitava kuvittaja ja animaattori. Hän on rento, rauhallinen ja piristää työilmapiiriä (kuivalla) huumorillaan. Vapaa-aikanaan hän harrastaa musiikin tekemistä. Tuomas on valmistunut IT-tradenomiksi vuonna 2018.

tuomas.ruotanen@familycreatives.fi

anna3

ANNA RUOTANEN

Valokuvaaja, kuvataiteilija

Anna valmistui vuonna 2013 kuvataiteilijaksi, jonka jälkeen hän työskenteli valokuvaajana mallitoimistolle Helsingissä. Sieltä hän muutti Alankomaihin, jossa viihtyi yli viisi vuotta. Tänä aikana hän työskenteli kansainvälisessä yrityksessä tuotevalokuvaajana ja tiiminvetäjänä, ottaen tuotteista myös lifestyle- ja taidevalokuvia. Anna kuvasi tuolloin muun muassa Heinekenille, Nestlelle ja Unileverille. Anna on rauhallinen moniosaaja, mutta samalla värikäs persoona, mikä näkyy hänen työnjäljessään.

Voit käydä tutustumassa Annan valokuvausportfolioon osoitteessa annaruotanen.com ja kuvitusportfolioon osoitteessa behance.net/annaruotanen.

Annaan voit olla yhteydessä: anna.ruotanen@familycreatives.fi