Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on ennen kaikkea luova prosessi, mutta myös prosessi, jonka aikana tarvitaan mm. tiedostojen hallintaa, projektinhallintataitoja, kykyä kuunnella asiakasta ja taitoa käyttää monipuolisesti ohjelmistoja. Meiltä saat tuen tähän kaikkeen. Tarjoamme organisaatiosi ilmeen suunnitteluun kokonaispaketin, johon kuuluvat esimerkiksi:

  • Yrityksen logo
  • Verkkosivut
  • Asiakirjapohjat
  • Presentaatiopohjat
  • Esitteet & flyerit
  • Mainosbannerit

Suunnittelemme infograafit ja taitamme myös raportit ja asiakaslehdet. Raportit ja asiakaslehdet voit tilata meiltä suoraan sopivassa muodossa sekä netissä että printtinä julkaistaviksi.

Online-tapahtumasivusto: Skandinavien.live

Asiakascase: Skandinavien.live

Työskentelimme yhteistyössä Mandelin ja Skandinavien Institutin kanssa toteuttaaksemme uuden Skandinavien.live-sivuston, jotta ihmiset ympäri Skandinaviaa voivat suoratoistaa ja tehdä online-videoita suurimmille faneilleen saksankielisissä maissa. Skandinavien.live yhdistää sujuvasti eri maiden ihmiset aikana, jolloin tapahtumien järjestäminen paikallisesti ei ole mahdollista.

www.skandinavien.live


SisustusMia

Asiakascase: SisustusMia

Toteutimme SisustusMian yritysilmeen, johon kuului verkkosivuston ulkoasun suunnittelu ja toteutus sekä logon ja käyntikorttien suunnittelu.

www.sisustusmia.fi


Raportti, taittotyö ja ulkoasun suunnittelu

Asiakascase: Mukamas Oy

Asiakkaamme oppimismuotoilutoimisto Mukamas Learning Design toteutti omille asiakkailleen ja sidosryhmille kyselyn, jonka tulokset oli tärkeää esittää visuaalisesti vahvan raportin muodossa.

Raporttiin voi käydä tutustumassa kokonaisuudessaan Mukamaksen blogissa.

www.mukamas.fi


Circwaste: tiedotuskampanjan tukeminen visuaalisen suunnittelun keinoin

Asiakascase: Circwaste

Circwaste-hanke tilasi Jyväskylän Kankaan alueen asukkaiden tiedotusta varten asukastiedotteiden ulkoasun ja hahmon luomisen. Loimme myös infograafi-kuvituksen avaamaan monikulttuurisella alueella jätehuollon uudistuvia käytänteitä.

Projekti toteutettiin yhteistyössä Jooli markkinointi & viestinnän kanssa.


Kiertokasvu

Asiakascase: Kiertokasvu

Toteutimme Kiertokasvun yritysilmeen, johon kuului verkkosivuston ulkoasun, logon, käyntikorttien ja Powerpoint-presentaation masterpohjan suunnittelu.

Projekti toteutettiin yhteistyössä Jooli markkinointi & viestinnän ja Preonin kanssa.

www.kiertokasvu.fi


Metsomäen Kodit

Asiakascase: Metsomäen Kodit

Toteutimme Metsomäen Kodit Oy:n yritysilmeen, johon kuului verkkosivuston ulkoasu, logo sekä käyntikorttien, asiakirjapohjien ja PowerPoint-masterpohjien suunnittelu.

Projekti toteutettiin yhteistyössä Jooli markkinointi & viestinnän kanssa.

www.metsomaenkodit.fi