Animaatiot

Animaatio ja erilaisten graafisten elementtien animointi on yhä suositumpi tapa kiteyttää viestiä, esittää ideaa ja markkinoida palvelua tai tuotetta. Animaatiot sopivat hektisen sosiaalisen median virtaan huomion herättäjiksi tai paikan päällä seminaarin aloitus- tai päätösviestiksi.

Animaation avulla tavoitat suuren joukon kohdeyleisöstäsi sen skaalattavuuden takia: animaatiovideota voi jakaa sosiaalisessa mediassa, sähköpostissa ja verkkosivuilla. Animaation avulla kiteytät viestin, jonka kertomiseen tai lukemiseen menisi moninkertainen aika.

Sekä animointi että animaation grafiikat syntyvät Family Creativesilla. Tämä tekee projektista sujuvan ja muut ulkopuoliset yhteistyökumppanimme ovat tarkoin valikoituja.

Asiakascase: Sininauhaliitto

Sininauhaliitto on runsaan 100 jäsenyhteisön yhteistyöverkosto, joka auttaa vaikeaan tilanteeseen joutuneita ihmisiä. Sininauhaliiton ja heidän jäsenyhteisöjen erityisosaamista ovat päihde- ja pelihaitat, riippuvuudet, mielenterveysongelmat, pitkäaikaisasunnottomuus sekä sosiaalinen työllistäminen.

Kaakkois-Suomen Sininauha ry:n KOTIKOODI-työ tarjoaa tukea silloin, kun ihmistä asunnottomuus uhkaa tai kun asunnoton ihminen etsii paikkaa itselleen.

www.sininauhaliitto.fi

Asiakascase: FinMeas

FinMeas on infrarakentamisen riskienhallinnan asiantuntija. Animaatiovideolla esitetään tehokkaasti ja mielenkiintoisesti prosessi, jolla minimoidaan kustannuksia ja ennen kaikkea rakentamisen riskejä. Videoanimaation tekoprosessin aikana oli tärkeää asiakkaan toimialan termistöjen huomioon ottaminen ja eri vaiheiden visualisoiminen mahdollisimman selkeästi.

www.finmeas.com

Asiakascase: Naantalin kaupunki

Toteutimme asiakkaallemme Naantalin kaupungille animaation kuvaamaan meneillään olevia tieto- ja viestintätekniikan uudistuksia eri opetusasteilla. Pirteä viivapiirrosanimaatio selkeyttää nykytilannetta ja kuvaa tulevaisuuden tavoitteita varhaiskasvatuksesta lukio-opintoihin asti informatiivisesti ja innostavasti.

www.naantali.fi

Asiakascase: Orion Pharma

Orion Pharman sisäiseen viestintään toteutettiin animaatiovideo, jonka tarkoitus oli levittää helposti tärkeää viestiä isossa kansainvälisessä organisaatiossa. Videolla päähahmo, lääkäri, kertoo tarinaa ja johdattelee katsojaa läpi videon.

Asiakascase: K-S Konttoripiste

K-S Konttoripiste halusi tehdä heidän palveluidensa ja tuotteiden markkinoinnista kristallin kirkasta. Visuaaliseen muotoon taiteiltu viesti toimii ilman selittäviä lauseita, ja eri miljöihin ja tilanteisiin sijoittuvat skenaariot eivät jätä arvailujen varaan. Erinomainen asiakaspalvelu ja toimistojen ja myymälöiden siirtäminen digiaikaan tapahtuu ketterästi ja asiakasta huomioiden.

www.kskp.fi

Asiakascase: BNI Finland

BNI on maailman suurin liike-elämän suositteluorganisaatio, jolla on satojen tuhansien jäsenten kattava globaali verkosto. Toteuttamamme animaatio kiteyttää organisaation toiminta-ajatuksen selkeään napakkaan pakettiin, jota on helppo jakaa ja esittää erilaisten tapahtumien yhteydessä.

www.bni.fi