GRAAFINEN SUUNNITTELU

FamilyCreatives-graafinen-suunnittelu

Oikein luotu visuaalinen ilme vahvistaa organisaatiosi viestintää juuri haluamallasi tavalla. Tarjoamme monipuolisesti graafisen suunnittelun palveluja, joista muodostuu nopeasti ilmeenne raikastava paketti. Meiltä voit tilata muun muassa:

Yrityksen logo

Presentaatiopohjat

Verkkosivut

Esitteet ja flyerit

Asiakirjapohjat

Mainosbannerit

Suunnittelemme infograafit ja taitamme myös raportit ja asiakaslehdet. Raportit ja asiakaslehdet voit tilata meiltä suoraan sopivassa muodossa sekä netissä että printtinä julkaistaviksi.

 

Ota yhteyttä

Asiakascase: Titta Kivelä

Toteutimme valokuvaaja Titta Kivelälle verkkosivut, jossa hillityt grafiikat antavat tilaa itse valokuville. Dynaamisuutta sivuille luovat huolitellut animaatiot, jotka herättävät nopeimmankin selailijan huomion.

tittakivela.fi

Asiakascase: Vauraaksi.fi

Vauraaksi.fi talousvalmentaja Tiina Laitalan unelmien täyttymyksen tiivistelmä: hän valmentaa yrityksensä kautta eri ikäisiä kohti parempia taloustaitoja. Family Creatives toteutti Tiinalle raikkaat ja yksinkertaiset verkkosivut - yrityksen tilanteeseen sopien. Mukana on myös ripaus animaatiota, piristämässä yleisilmettä.

vauraaksi.fi

Asiakascase: Vastuullisen matkailun koulutus

Vastuullisen matkailun koulutus pyrkii järjestämään koulutusta matkailualan yrittäjille - verkossa. Laaja opintokokonaisuus ja oppilaitosyhteistyö on saanut alkunsa hankkeesta, jota on ollut vetämässä mm. Jyväskylän ammattikorkeakoulu.

Family Creatives oli vastuussa verkkosivuston ilmeen toteutuksesta ja osasta verkkosivuston toiminnallisuuksista.

vastuullisenmatkailunkoulutus.fi

Asiakascase: Kankaan Sauna

Suunnittelimme Jyväskylään Kankaan alueelle uuden yleisen saunan yritysilmeen, logosta verkkosivuun. Viihtyisä, vanhaan punatiiliseen tehdasrakennukseen sijoittuva sauna on nykyään osa kaupunkilaisten elämää. Yleisiin saunavuoroihin voi varata vuoron verkkosivuston kautta ja rakennuksessa on myös tilava kabinetti yksityistilaisuuksia varten.

kankaansauna.fi

Asiakascase: Skandinavien.live

Työskentelimme yhteistyössä Mandelin ja Skandinavien Institutin kanssa toteuttaaksemme uuden Skandinavien.live-sivuston, jotta ihmiset ympäri Skandinaviaa voivat suoratoistaa ja tehdä online-videoita suurimmille faneilleen saksankielisissä maissa. Skandinavien.live yhdistää sujuvasti eri maiden ihmiset aikana, jolloin tapahtumien järjestäminen paikallisesti ei ole mahdollista.

skandinavien.live

Asiakascase: SisustusMia

Toteutimme SisustusMian yritysilmeen, johon kuului verkkosivuston ulkoasun suunnittelu ja toteutus sekä logon ja käyntikorttien suunnittelu.

sisustusmia.fi

Asiakascase: Kiertokasvu

Toteutimme Kiertokasvun yritysilmeen, johon kuului verkkosivuston ulkoasun, logon, käyntikorttien ja Powerpoint-presentaation masterpohjan suunnittelu.

Projekti toteutettiin yhteistyössä Jooli markkinointi & viestinnän ja Preonin kanssa.

kiertokasvu.fi

Asiakascase: Metsomäen Kodit

Toteutimme Metsomäen Kodit Oy:n yritysilmeen, johon kuului verkkosivuston ulkoasu, logo sekä käyntikorttien, asiakirjapohjien ja PowerPoint-masterpohjien suunnittelu.

Projekti toteutettiin yhteistyössä Jooli markkinointi & viestinnän kanssa.

metsomaenkodit.fi

Asiakascase: Circwaste

Circwaste-hanke tilasi Jyväskylän Kankaan alueen asukkaiden tiedotusta varten asukastiedotteiden ulkoasun ja hahmon luomisen. Loimme myös infograafi-kuvituksen avaamaan monikulttuurisella alueella jätehuollon uudistuvia käytänteitä.

Projekti toteutettiin yhteistyössä Jooli markkinointi & viestinnän kanssa.

Asiakascase: Mukamas Oy

Asiakkaamme oppimismuotoilutoimisto Mukamas Learning Design toteutti omille asiakkailleen ja sidosryhmille kyselyn, jonka tulokset oli tärkeää esittää visuaalisesti vahvan raportin muodossa.

Raporttiin voi käydä tutustumassa kokonaisuudessaan Mukamaksen blogissa.

mukamas.fi